تحقیق و توسعه
در دنیای رو به رشد فعلی کشورهایی مسیر توسعه را در زمان کوتاهتری خواهند پیمود که صنعتی مبتنی بر دانش و فناوری بنا نهاده باشند. یکی از الزامات توسعه دانش محور و رهـایی از اقتصاد تک محصولی اعتنای ویژه به مقوله تحقیق و توسعه در بنگاه های صنعتی و معدنی است، چراکه تحقیق و توسعه عامل اصلی بهینه سازی فرآیندها و به کارگیری مناسب منابع طبیعی در جهت ایجاد محصولات با ارزش افزوده بالا و رقابت پذیر در سطح بین الملل و درنتیجه تحقق رشد اقتصادی مطلوب می باشد.
تحقیق و توسعه یا (R&D (Research and Development دو فرایندی هستند که تلفیق آنها باعث ارایه محصولات جدید و یا تغییر در محصولات گذشته با استفاده از نوآوریهای فناورانه می شود. بسیاری از محصولات کاربردی که امروزه جزئی جداییناپذیر از زندگی ما هستند محصول این دو فرایند تحقیق و توسعه می باشند
نمایشگاه بین المللی
حضور در نمایشگاه های داخلی و خارجی یک روش بسیار محبوب بازاریابی محصول، خدمات و کسب و کار بوده است. با پیشرفت در بازاریابی رسانههای اجتماعی و تکنولوژی اینترنت، ارزش و مزایای بازاریابی از طریق حضور در نمایشگاه های داخلی و خارجی آشکارتر شد. اگرچه فناوری، بازاریابی کسب و کار را به سرعت تغییر میدهد ولی حضور در نمایشگاه های داخلی و خارجی چندین مزیت دارد. در زیر به چند مورد از مزایای حضور در نمایشگاه های داخلی و خارجی برای بازاریابی کسب و کار اشاره میکنیم:
-جذب بازار هدف
نمایشگاهها یک بازار بسیار هدفمند را جذب میکنند که به محصول شما علاقهمند هستند. اگرچه این رویداد تنها چند روز طول میکشد؛ ولی هزاران نفر از مشتریان علاقهمند به یک محل میآیند تا به طور خاص در مورد محصولات شما اطلاعاتی به دست آورند. بنابراین حضور در نمایشگاه های داخلی و خارجی فرصتی برای تبلیغ و فروش محصول شما است.
تاییدیه صلاحیت از مسکن و شهرسازی
مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، به عنوان تنها سازمان رسمی و مسئول، وظیفه مهم و خطیر تحقیق و بررسی مسائل مربوط به ساخت و ساز را در کشور بر عهده داشته و اهداف و وظایفی با اساسنامه خود به شرح زیر در دستور کار دارد.
هدف از تأسیس مرکز عبارت است از تدوین و اجرای برنامههای مطالعاتی و تحقیقاتی در مورد ساختمان و مسکن به طور متمرکز به عنوان روشها و فنون مختلف و جدید ساخت و ساز، تهیه و تدوین ضوابط و آییننامهها و دستورالعملهای کاربردی آنها، صدور گواهی فنی برای تولیدات مصالح، راهنماییهای لازم در اجرای برنامههای خانهسازی، تولیدات ساختمانی متناسب با احتیاجات کشور، با در نظر گرفتن شرایط اقلیمی و متقضیات محلی و صنعتی کردن ساختمان در کشور.








